Home » 25% Korting

Ben jij een grootverbruiker van olie of wil je graag je hele familie voorlichten over essentiële oliën, dan is het slim om lid te worden van dōTERRA en zo toegang te krijgen tot de groothandelsprijzen. Deze ledenkorting is maar liefst 25%! Een voordeel dat je niet kunt laten liggen.


Wil je altijd 25% korting? Ga dan naar www.mydoterra.com/wierookenmirre, klik op de knop "Join&Save" en volgens op de knop "Join doTERRA". Vul al je gegevens in, bestel een welkomstpakket en geniet gelijk van 25% korting. Afrekenen kan gewoon met iDEAL. Makkelijker kan bijna niet! Hieronder een eenvoudig overzicht om te kijken of lidmaatschap voor jou interessant is:

 

Kleinverbruiker

Bestel je af en toe eens olie, of heb je gewoon geen zin in een lidmaatschap? Dan is het verstandig om jouw olie gewoon via onze webshop te kopen. Makkelijk, veilig en overzichtelijk. Je kiest je producten, rekent af en krijgt jouw olie netjes thuisgestuurd.

Grootverbruiker

Voorzie jij je hele familie van olie en bestel je voor meer dan €100,- per jaar? Dan kan het interessant zijn om lid te worden van dōTERRA. Voor een eenmalige inschrijving van 25 euro óf de aanschaf van een welkomstpakket (wij adviseren: het Family Essentials-pakket), krijg je altijd 25% korting op je dōTERRA essentiële olie. Jaarlijks krijg je ter verlenging van je abonnement een pepermuntolie thuisgestuurd, waarvoor je slechts €20,- excl. btw betaalt. Een mooie manier om voordelig olie te kopen.

De geoliede machine

Vertel jij iedereen over essentiële oliën, voorzie je de hele straat ervan en bestel je echt elke maand? Dan is het lidmaatschap zeker interessant! Naast je voordeel van 25% korting kan je meedoen aan het dōTERRA loyaliteitsprogramma, door elke maand een bestelling te plaatsen. Hierbij krijg je een oplopend percentage (van 10-30%) extra korting, in de vorm van gratis punten die je kunt inzetten bij het bestellen van producten. Hierdoor kan je korting oplopen tot maximaal 55%.

 

Weet je niet helemaal zeker wat bij je past? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op via info@wierookenmirre.nl.